Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Renault R29 bestod ikke første crashtest

Formel 1 
14/01/09 

Ved den obligatoriske FIA crashtest, dumpede Renaults nye R29 på 2 punkter. Renault tager det dog roligt, idet man allerede har ændringer klar.
 

Når Renault præsenterer sin nye R29 d. 19 januar, vil det være med et ændret chassis. FIA kasserede chassiset efter at chassiset ikke bestod prøven. Renault fik 2 anmærkninger der skulle rettes inden chassiset kunne godkendes. Det får dog ikke Renault til at ryste i bukserne. Allerede ved den kommende test og præsentation på den nye Portimao bane i Portugal, er ændringerne gennemført.

Rygter vil vide at hele chassiset blev kasseret, dette er dog ikke bekræftet af Renault. Derimod bekræfter Renault at man vil deltage fuldt ud i pre-sæson testen på Portimao. En talsmand fra Renault siger at man har identificeret problemet og løst det. Så hos Renault er der absolut ingen panik.

Dons

Læs mere om:
  • Renault F1
  • Portimão
  •