Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Le Mans Cup

DAMS kører Formula Le Mans i 2009

Formula
Le Mans Cup 

15/01/09 

Det franske team Driot-Arnoux Motorsporti, i dalig tale kaldet DAMS har købt en Formula Le Mans bil, og de vil deltage i hele sæsonen i 2009. Teamet har tidligere kørt sportscar på højt niveau, men de senere år er primært gået med formel racing.
 

Hugues de Chaunac, der er direktør for Oreca, er i fuld gang med at få solgt de nye Formula Le Mans biler, og DAMS er åbenbart blandt de første der køber en sådan racer. Hugues de Chaunac siger at der er stor interesse for klassen, og at der er ca. 40 teams der har vist interesse for denne klasse.

Formula Le Mans skal køre som support race ved hele Le Mans Series mesterskabet, og rygtet siger at vi også kommer til at se bilerne ved 24-timers løbet på Le Mans - som support race.

Hele konceptet omkring bilen er, at det skal være billig at komme i gang i klassen. Hugues de Chaunacsiger at man kan køre en hel sæson med et budget på 300.000 €uro, fordelt ud på 2 kørere.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • DAMS
  • FLMC - Formula Le Mans Cup
  •