Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Hvad sker der med Aston Martin?

Le Mans 
15/01/09 

Le MansDet er vist ikke nogen hemmelighed, at bilindustrien er i krise, og det gælder også for luksus bil producenten Aston Martin der indtil 2007 var ejet af Ford, men som siden marts 2007 har været ejet af et joint venture selskab, beståendende af Investment Dar, Adeem Investment fra Kuwait og den engelske forretningsmand John Sinders.
Ford har dog stadig en meget lille del af Aston Martin aktierne.
 

Nåh - men det var jo egentlig slet ikke ejerforholdet der er interessant lige nu, i hvert fald ikke nå vi kigger på racing udgaven DBR9.
Jeg er nok ikke den eneste der frygter, at vi har set den bil for sidste gang, i hvert fald som fabriks bil, og hvad med DBR9 motoren i LMP1 trim, nu hvor Charouz Racing System sigter efter en Audi TDI?

Det er rigtig ærgerlig hvis Aston Martin æraen skal stoppe på den måde. Både GT1 bilen og LMP1 motoren er med helt fremme i deres klasser. Jeg er dog sikker på at vi kommer til at se både en LMP1 og DBR9 i 2009, spørgsmålet er bare hvem der kommer til at køre dem?

Corvette C6.R GT1 synger på sidste vers og denne bils absolutte sidste optræden bliver på Le Mans i år, og her kunne det være interessant hvis Aston Martin også kunne komme så vi igen får den hårde GT1 duel.

Jeg gætter på at Aston Martin ikke kommer som fabriks GT1 team i årets Le Mans, men det betyder ikke at det er dårligere biler der kommer.
Jeg gætter også på at der er kommer mindst to privat anmeldte Aston Martin DBR9 på Le Mans i 2009.

Spørgsmålet er så, hvem der har mod på at montere en Aston Martin motor i sit LMP1 chassis?

Vejgaard

Læs mere om:
  • Aston Martin Racing
  • Ingen Aston Martin'er på Le Mans i 2009?
  •