Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Sally Racing på banen igen

Clio Cup - DK 
12/01/09 

Clio CupEfter et spændende og udviklende samarbejde med AD Racing 2008, er parterne blevet enige om at fortsætte hvert for sig i 2009, dermed er Sally Racing navnet igen tilbage hvor det hører til - som et selvstændigt team i dansk motorsport!
 

Den gruppe af fynske entreprenører der stod bag AD Racing, fortsætter deres virke under dette navn, mens Sally Racing der drev og ejede alle bilerne nu igen bliver et selvstændigt team.

Det betyder at Sally Racing med Jesper Sally Pedersen i spidsen som teamchef, og Martin Sally Pedersen som fast kører i Renault Clio Cup, nu søger kørere til teamets mange racere, til både Clio Cup, Advan Cup, Special Saloon Car samt Dansk Endurance Championship.

Teamet råder over følgende biler:
4 Renault Clio III
1 Peugeot 206
1 Renault Megane II
2 Volvo S60
1 Volvo S40

Nogle af bilerne er allerede besat for den kommende sæson, udover den Clio III som Martin Sally Pedersen skal deltage med i Clio Cuppen, er yderligere en Clio III afsat til Ronni Nielsen.
Et par af bilerne er ligeledes afsat til Special Saloon Car klassen. Det er dels den ene Volvo S60 der igen skal køres af Niels Højby, samt Renault Megane II raceren, som teamchefen selv stiller op i.

Sally Racing forhandler for tiden med flere interesserede kørere til de resterende biler, og Jesper Sally Pedersen oplyser at flere kontrakter er lige ved at blive afsluttet.
Han siger dog i samme åndedrag, at der stadig er et par ledige biler, og skulle der blive brug for det, køber han da gerne et par biler mere!


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jesper Sally Pedersen
  • Martin Sally Pedersen
  • Niels Høiby
  • Sally Racing
  •