Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

IndyCar – korte nyheder

IndyCar
Series  

13/01/09 

Newman/Hass/Lanigan Racing vil kæmpe om IndyCar mesterskabet igen i 2009, Indianapolis Motor Speedway fejrer 100 års jubilæum
 

Newman/Hass/lanigan forventer sejre

Det tog ikke NHLR mange løb i 2008 sæsonen før teamet kunne fejre sejrens søde rus, IndyCar Series debutanten Graham Rahal vandt på sin IndyCar debut i St. Petersburg gader, og senere snuppede teamets anden kører i 2008 Justin Wilson sejren i Detroit.
Efter ”læreåret” melder NHLR’s medejer Mike Lanigan nu teamet fit for fight, trods det så succesfulde team indtil videre kun har Graham Rahal bekræftet til 2009 sæsonen.

”Vi skal kæmpe om sejre og mesterskabet i 2009, NHLR er et team med en stor historisk baggrund og vi forventer at være med fremme i den kommende sæson”, udtaler Mike Lanigan der blev medejer af teamet forrige sæson.

NHLR har her i starten af januar måned kun Graham Rahal bekræftet som kører, men hollænderen Robert Doornbos har været sat i forbindelse med et sæde hos NHLR, den tidligere Formel 1 kører nævnes dog også som en potentiel kandidat til et sæde hos HVM teamet.

Indianapolis Motor Speedway fejrer 100 års jubilæum

Året var 1909, helt præcis den 15 marts da man begyndte at lægge det første underlag af grus der var fundamentet for den senere så legendariske Indianapolis Motor Speedway.

Gruset blev dog aldrig den store succes, og man begyndte kort efter at belægge banen med cirka 3,2 millioner brosten, mange af disse brosten lægger den dag i dag stadig under asfaltoverfladen på den 2,5 mil lange historiske ovalbane.

Indianapolis Motor Speedway starter i morgen deres 2-årige lange fejring af banens 100 jubilæum, Indianapolis Motor Speedway forventer at der blandt andet kommer et helt ny IndyCar chassis og motorreglement i 2011, alt dette skal være med til at fejre banens lange og kontroversielle historie.

Nelson Philippe og Roth Racing?

Den tidligere Champ Car kører Nelson Philippe sættes i forbindelse med en overtagelse af Roth Racing. Marty Roth der sidste år kørte med sit eget team har eftersigende valgt at sælge sit Roth Racing IndyCar team, den 22-årige Philippe der debuterede i Champ Car som bare 17-årig, nævnes som den førende kandidat til at købe teamet.

Nelson Philippe har endnu ikke selv kommenteret de seneste rygter om et opkøb af Roth Racing.

Jacob Carsting

Læs mere om:
  • Graham Rahal
  • Justin Wilson
  • Nelson Philippe
  • Newman/Haas Racing
  • Roth Racing
  • Indianapolis Motor Speedway
  •