Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Swedish Touring Car Championship

Jens Edman til Honda?

Swedish
Touring Car
Championship 

13/01/09 
Yokohama

I STCC har Honda en ledig plads. Tilsyneladende er der interesse for at den skal gå til Jens Edman.
 

I Sverige arbejdes der på at fylde feltet op, ligesom i det hjemlige danske serier. I STCC har man problemer idet finanskrisen også påvirker den økonomiske situation i Sverige. Dog har Honda et ledigt sæde, og her er Jens Edman inde i billedet. Men det er dog langt fra sikkert at han skal sidde i bilen.

Da Thed Björk fornyeligt annoncerede at han skal køre for Flash Engineering, blev der et sæde ledigt hos Honda. Honda indsætter 2 biler også i 2009, og den ene optages af teamchef Tomas Engström. Jens Edman fortæller at der har været kontakt med Honda, men han har det indtryk at de også har talt med flere andre. Også Saab har udtrykt interesse for Jens Edman, her er situationen dog mere usikker.

Jens Edman selv siger at han faktisk ingenting ved endnu. Han håber selvfølgelig på at komme ud at køre, men ved endnu ikke hvor. Det kan blive i STCC, det kan blive i den danske DTC serie. Jens Edman siger dog at det i øjeblikket mest tegner til at blive i Danmark at han kører i 2009.

Dons

Læs mere om:
  • Jens Edman
  •  
     

    Swedish Touring Car Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: