Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

A1 Grand Prix

Team Germany stiller ikke op i Taupo

A1 Grand Prix 
12/01/09 

Willi Weber har trukket sig som franchiseholder for det tyske A1 GP team. En anden har overtaget bestillingen, men teamet springer et løb over.
 

A1 GP team Germany kommer ikke til start i det kommende løb på Taupo banen. Det skyldes et skifte af franchiseholder. Willi Weber har opsagt sit engagement, mens Rolf Beisswanger i stedet har overtaget. Skiftet har betydet at al arbejde i teamet har været sat i stå i en periode, og at teamet derfor ikke har kunnet forberede sig godt nok til det kommende løb på Taupo.

I stedet ventes det at tyskerne stiller op på Sentul banen i februar. Rolf Beisswanger siger at det skuffende at man ikke kan stille på i det kommende løb. Han er kommet så sent ind i teamet at diverse ændringer desværre udskyder deltagelsen for teamet. Til gengæld arbejder alle på højtryk for at man er klar til løbet på Sentul. Rolf Beisswanger siger at det er stærkt beklageligt, men sådan er situationen. Man regner så med at være stærkt tilbage. Blandt andet er Andre Lotterer ansat som kører. Andre Lotterer kører i den japanske Formel Nippon serie og var en kort overgang inde som testkører for det daværende Jaguar Formel 1 team.

Dons

Læs mere om:
  • Team Tyskland
  • Sentul
  • Taupo
  • 25/01/09 - Taupo - A1 Grand Prix
  •