Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Audi holder R15 'hemmelig' indtil Sebring

ALMS 
11/01/09 

American Le Mans SeriesSelv om den nye Audi R15 racer allerede inden jul kørte sin første test, er der endnu ingen der har set den nye racer, og står det til Audi, så forbliver den 'hemmelig' indtil den får sin løbspremiere ved 12-timers løbet på Sebring banen i marts måned.
 

Ved den første test af R15 raceren i december var det Tom Kristensen, der sammen med Allan McNish og Rinaldo Capello, fik den første forsmag på hvordan raceren kører.

Der var her tale om en såkaldt 'roll-out' test, en test som en talsmand fra Audi betegner som:
"Det var bare en roll-out test og alt gik som planlagt. Der vil blive afholdt yderligere nogle testsessions i denne måned, men det er planen at bilen skal være en hemmelighed indtil Sebring. Der vil ikke blive udsendt billeder før Sebring ugen."

Audi's planer med den nye R15 racer i 2009 er yderst sparsomme, den skal kun deltage i 12-timers løbet på Sebring, samt i 24-timers løbet på Le Mans.

Det er allerede bekræftet at Tom Kristensen skal køre R15 raceren på Le Mans, mens det endnu ikke er officielt bekræftet at kan skal deltage i løbet på Sebring.
Men da løbet på Sebring regnes som den vigtigste forberedelse til netop 24-timers løbet på Le Mans, er det sandsynligt at Tom Kristensen også er med i kørerbesætningen der.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  • Le Mans
  • Sebring
  • 21/03/09 - Sebring - ALMS
  • 13/06/09 - Le Mans - Le Mans
  •