Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24H Series

Dubai 24H - time 5 og 6

24H Series 
09/01/09 

Det er blevet mørkt i Dubai, og uheldigvis for en af de danske deltagere, har heller ikke den periode været forskånet for uheld. Al Faisal Racing 1 fører nu løbet, de har tilbagelagt 133 omgange.
 

Bedst placerede danske kører er nu Kurt Thiim der sammen med Besaplast Racing Team har kørt 130 omgange, de befinder sig i øjeblikket på en generel 6. plads.

Autorlando Sport var uheldige i denne periode, de kom ind i pitten med store skader bag på deres Porsche racer som mest af alt lignede følgerne af en påkørsel bagfra, og havde en lang reparationsperiode, som rykkede dem tilbage i den bagerste del af feltet.
Raceren er nu repareret, så Allan Simonsen og hans medkørere igen er med i løbet, hvor de støt kæmper sig fremad. De er med 115 omgange på 46. pladsen.
Som et lille plaster på såret, står Autorlando Sport stadig noteret for løbets hidtil hurtigste omgangstid - 2:03,091 kørt på 34. omgang.

Også Stefan Kaas Racing Team er faldet lidt tilbage her, de befindersig nu på 56. pladsen. De har kørt 110 omgange.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Allan Simonsen
  • Kurt Thiim
  • Lars Vendelbo
  • Dubai Autodrome
  • 10/01/09 - Dubai Autodrome - 24H Series
  •