Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24H Series

Dubai 24H - de første 2 timer

24H Series 
09/01/09 

24-timers løbet i Dubai er nu godt i gang, og bedst fra start kom Porsche raceren fra Autorlando Sport med blandt andet Allan Simonsen om bord - de var forrest efter den første omgang på Grand Prix banen i Dubai, og denne placering har de fastholdt de første to timer = 46 omgange.
 

Besaplast Racing Team med Kurt Thiim blandt kørerne i deres Porsche har arbejdet sig støt frem i feltet, de startede på 20. pladsen, og ligger nu på 4. pladsen - på omgangshøjde med den førende bil.

Stefan Kaas Racing Team med de fire danske kørere Jens Larsen, Niels Borum, Christian Daluiso og Lars Vendelbo startede løbet fra 66. pladsen.
Her var det Lars Vendelbo der startede i bilen, og rækkefølgen af kørere i teamets BMW Mini er herefter følgende: Christian Daluiso, Niels Borum efterfulgt af Jens Larsen.
I løbet af de to første timer har Mini kørerne kørt 32 omgange, og vundet et par placeringer, så de nu er på 58. pladsen.

Update:
Lige efter at de to timer var rundet, startede en ny pitrunde, som kortvarigt bragte Besaplast Porschen op på 1. pladsen.
Efter hele pitstop runden var Autorlando Sport porschen dog tilbage på 1. pladsen.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Allan Simonsen
  • Kurt Thiim
  • Lars Vendelbo
  • Dubai Autodrome
  • 10/01/09 - Dubai Autodrome - 24H Series
  •