Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Tom K går efter DTM-succes

DTM 
10/01/09 

DTMKørerbesætningen hos Audis DTM-team er ikke lagt fast endnu. Tom Kristensen har i flere sæsoner gjort sig i den tyske klasse, men mangler fortsat at vinde serien. Men det vil være perfekt for danskeren at kunne tage en titel i så stærk en serie. Tom K melder at han er klar!
 

Indtil videre har Tom Kristenen fået booket to opgaver i 2009 - 12 timers løbet på Sebring og Le Mans - som han kan vinde for 9. gang i år. Men der skal gerne være mere i kalenderen for danskeren. "Jeg håber virkelig at være med i DTM igen. Jeg har ikke vundet mesterskabet endnu og det er stadig en drøm. Jeg kan godt lide at være så alsidig, og det holder mig yngre end min alder siger. Jeg vil helt sikkert gerne opnå mere der," siger danskeren i et interview hos Autosports show. "Sidste sæson viste meget fart og var meget lovende, men hver gang jeg var på pole fik jeg ikke pointene og det sender en ned. Jeg har fortalt Dr. Wolfgang Ullrich at jeg gerne vil fortsætte," lyder det.

Sidste sæson blev til en 8. plads - hvor han scorede to pole positions, men ingen sejre. Klarhed om DTM planerne for Tom K forventes at komme meget snart inden de første tests begynder at blive kørt i slutningen af januar.

Benji

Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  •