Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Swedish Touring Car Championship

Honda forsætter med 2 biler

Swedish
Touring Car
Championship 

11/01/09 
Yokohama

Efter at Thed Björk har skiftet til Flash Engineering, har der været spekuleret på hvad der ville ske med Honda teamet, men der bliver altså forsat med to biler i Swedish Touring Car Championship.
 

Tomas Engström bekræfter nu, at teamet vil forsætte med to biler i 2009 sæsonen. Det er dog ikke fastlagt hvem der bliver kører i den anden bil.
”Vi kommer til at køre med to biler, og følger den plan som blev lavet i 2008. Det er en tre års plan, som indebærer at Honda skal vinde STCC inden for disse tre år. For at det kan lykkes kræves det et godt team, gode kørere, gode biler og god opbakning fra sponsorer. Det kræves også at man kører med to biler, som vi ser det !” - fortæller Engström.

Hvem der skal kører den anden Honda i 2009 er endnu ikke afgjort. Der går rygter om en udenlandsk racerkører, men Engström siger at der også er svenske alternativer.
”Lige nu har vi seks navne på vores liste, tre er svenske. En af kørerne på listen er vi langt i forhandlingerne med, der mangler bare en underskrift, og kommer den på plads så får vi en kører med et højt internationalt niveau, det er hvad jeg kan sige i øjeblikket” - slutter Tomas Engström.

Selch

Læs mere om:
  • Tomas Engström
  •  
     

    Swedish Touring Car Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: