Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ALMS GT Class

Tafel Racing trækker sig fra ALMS

ALMS
GT Class 

10/01/09 

American Le Mans SeriesDe to Tafel Racing Ferrari'er var i American Le Mans Series sæsonen 2008 blandt de allerbedste i GT2 klassen. Teamet havde inden sæsonstarten valgt at skifte fra Porsche til Ferrari, og det viste i sig mange tilfælde at være et helt rigtig valg.
 

Tafel Racing har på trods af de gode resultater sidste sæson, valgt at de ikke vil deltage i American le Mans Series i 2009, hvor Jim Tafel har valgt, i hvert fald for en tid, at trække sig helt ud af racing.


Danske Allan Simonsen var blandt Tafel Racing kørere i 2008, her er hab 'skudt' under løbet på Sebring i marts måned.
(Foto: Motorsporten.dk)

Det er dog ikke sikkert at ex-Taffel bilerne kommer til at stå helt stille i 2009, for holdet bag teamet arbejder på en løsning så de forhåbentligt kan få en bil på banen i 2009, men intet er sikkert endnu, og krisen kradser ikke mindre i USA end den gør i Danmark.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Tafel Racing
  •