Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ferrari i samarbejde med Peugeot?

Formel 1 
09/01/09 

Ferrari har længe udtrykt sin modstand mod indførslen af KERS systemet. Det er for dyrt og besværligt. Men indføres skal det, så måske er et samarbejde med Peugeot igang.
 

Ferrari er modvilligt igang med KERS systemet. Hidtil har det givet ganske store problemer for Ferrari, som sammen med sin sædvanlige partner udi det elektroniske Magneti-Marelli prøver at udvikle systemet.

Det har dog givet store vanskeligheder at få systemet til at virke ordentligt. Ifølge flere rygter i Formel 1 verdenen har Ferrari derfor indgået et samarbejde med Peugeot om et testarbejde. Angiveligt skal Ferraris version af KERS testes i en Peugeot 908 TDI testbil. På den måde omgår Ferrari begrænsning på antallet af testkilometer.

De samme rygter siger også at Ferrari vil teste systemet i andre klasser. Såfremt at rygterne er sande eller delvis sande, tyder det på at Ferraris problemer med KERS er større end som så. En interessant ting er at Peugeot allerede sidste år, meddelte at man hvis alt går vel, vil køre med deres egen version i dette års Le Mans Series.

Dons

Læs mere om:
  • Scuderia Ferrari
  •