Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Er det tidligere Honda team stadig i spil?

Formel 1 
08/01/09 

- meget tyder på et kommende salg
Honda lukkede og slukkede for Formel 1 butikken i slutningen af 2008, men tilsyneladende er teamet stadig i fuld gang.
 

Skal man tro de seneste udmeldinger fra Japan, så er det nu tidligere Honda team på vej over i nye hænder. Ifølge Ross Brawn så arbejdes der stadig med bilen, og faktisk ser man sig om efter en motorleverandør. Her har Ferrari meldt sig på banen ifølge Ross Brawn.

Ross Brawn og Nick Fry er angiveligt i gang med at opbygge og videreføre teamet i forbindelse med et kommende salg. I hvert fald har Ross Brawn i den seneste tid haft megen kontakt med sin tidligere arbejdsgiver Ferrari, som sandsynligvis vil levere sine kundemotorer til teamet. Om den nuværende situation siger Ross Brawn blandt følgende:

"Honda har meddelt at de ikke vil levere motorer, så derfor tog jeg kontakt til Ferrari. Vi har ikke underskrevet noget som helst endnu, men jeg værdsætter virkelig den støtte jeg har fået fra Luca di Montzemolo og Stefano Domenicali. De behandler stadig som var jeg en af deres egne."

Om hele den nuværende situation omkring teamet siger Ross Brawn blandt andet:
"Lige nu kan jeg kun sige at der er mere end interessant køber til teamet. Men min fornemste opgave lige nu er at sikre medarbejdernes deres job. Man skal ikke forvente at se os på testbanerne her i vinter. Bilen skal modificeres til en anden motor end den oprindelige. Dog ser tingene lige nu meget optimistiske ud."

Hvem der er de interesserede købere, vil Ross Brawn af naturlige årsager ikke ud med. Det er dog klart at der føres forhandlinger med de interesserede. Og når der snakkes om kundemotorer - i dette tilfælde Ferrari - må man konkludere at forhandlingerne er nået temmelig langt. Men med hvem?

Dons

Læs mere om:
  • Honda Racing F1 Team
  •