Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ferrari vil bruge deres trafikfyr igen

Formel 1 
07/01/09 

Ferrari droppede deres trafikfyr efter at det gik helt galt i forbindelse med et pitstop i Singapores Grand Prix. Nu er der blevet lavet modifikationer på systemet.
 

Felipe Massa kørte med det halve af benzinpåfyldningsslangen efter sig i forbindelse med et pitstop i Singapores Grand Prix. En fejl af manuel karakter gjorde at trafikfyret blev udløst på et forkert tidspunkt. Det kostede sandsynligvis Felipe Massa vigtige points i kampen om kørernes verdensmesterskab.


Felipe Massa
(Foto: Motorsporten.dk)

Fra Ferrari bekræftes det at man igen er klar til at anvende trafikfyret. Der er lavet en del ændringer i programmeringen således at lignende episoder ikke skulle kunne ske. Dog skal systemet testes i den kommende tid inden der endeligt bliver givet tilladelse til at bruge det.

Dons

Læs mere om:
  • Felipe Massa
  • Scuderia Ferrari
  •