Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

"Målet er Ferrari"

Formel 1 
07/01/09 

Med disse ord sætter Sebastian Vettel selv dagsordenen for det videre forløb for hans karriere. Dog mangler der nok lidt endnu.
 

Sebastian Vettel har en drøm om at en dag at køre for Ferrari teamet i Formel 1. Han ved dog også godt at det hverken bliver i dag eller i morgen det sker. Men drømmen er der.

"Drømmen er en dag at køre for Ferrari. Men lige nu er det vigtigste den forsatte udvikling, og det er derfor at jeg er hos Red Bull."

Sebastian Vettel må helt klart betegnes som årets fund i 2008, hvor det blandt andet lykkedes for ham at køre en flot sejr hjem på Monza banen under vanskelige forhold i en racer der normalt ikke præsterer på niveau med feltets normale topteams. Skiftet fra Toro Rosso til Red Bull, skal bringe den unge tysker videre frem. Og måske frem til Ferrari hvor drømmen om fremtiden ligger.


Sebastian Vettel
(Foto: Gepa Pictures)

"Man bliver kun verdensmester hvis man sidder i en af de bedste biler, og dem ved Ferrari hvordan man bygger. De vil være med fremme altid, fordi deres resurser generelt er på et andet og højere niveau end hos eksempelvis Red Bull."

Det kan være at hans tyske forgænger hos Ferrari, Michael Schumacher, måske vil anbefale ham, men derom har Sebastian Vettel sin egen mening. Han siger at det da ville være rart hvis det skete, men jeg håber på selv at kunne skabe præstationer der kan sikre mig en plads der."

Dons

Læs mere om:
  • Sebastian Vettel
  • Red Bull Racing
  • Scuderia Ferrari
  • Scuderia Toro Rosso
  •