Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car SP4

Vesti's brede næse

Special Saloon Car
SP4 

07/01/09 

I starten af december måned sidste år, fremviste Special Saloon Car kørere Peter Vesti for første gang ombygningen af sin Toyota Supra, som ved denne lejlighed var blevet temmelig bred over bagen. Nu er turen kommet til forpartiet på Supra'en, der nu har fået helt nye og meget bredere dimensioner!
 

Ligesom med ombygningen af bagpartiet på Supra'en, er der ved ombygningen af forpartiet tale om montering og tilpasning at et glasfiber karrosseri kit.


(Foto: Vesti Motorsport)

I dette tilfælde et karrosseri kit der primært består at to nye brede forskærme, ny motorhjelm samt en bredfront der er bygget sammen med en stor frontspoiler.


(Foto: Vesti Motorsport)

Når man kigger på det færdige resultat, kan man se hvor langt inde de originale forhjul nu gemmer sig - der er plads til nogle brede racing slicks under de forskærme!


(Foto: Vesti Motorsport)

Efter nu at have bygget både en bred bagende, samt et bredt forparti, er vi alle meget spændte på hvornår det mon sker på den samme bil!
Helt sikkert er det dog, at de indhøstede erfaringer fra disse ombygninger, vil gøre arbejdet med karrosseriet til Peter Vesti's nye racer meget lettere.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Peter Vesti
  • Vesti's Supra 'Widebody' racer tager form
  •