Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am

Daytona test - dag 3

Grand Am 
06/01/09 

3.testdag er overstået,og dermed er den samlede test på Daytona nu slut, men inden det hele var slut bød mandagen på to test session. Jan Magnussen der kørte for Banner Racing og Farnbacher Loles Racing danske kører Allan Simonsen deltog også på den sidste dag.
 

Den absolut sidste session bød på den første tid i GT klassen under 1:51, tiden blev sat af en Farnbacher Loles Racing Porsche, desværre var det ikke bilen hvor Simonsen køre.

Jan Magnussen var igen i dag den hurtigste dansker på banen i sin Pontiac GXP.R, som han køre for Banner Racing.
Teamets bedste tid i dag var 1:52.643 hvilket var teamets hurtigste tid under denne 3-dags test. Tiden blev sat af Jan Magnussen.
Denne sessions bedste tid var 1:50.881, og det sætter lidt Magnussens tid i relief. Der skal findes en del tid i Pontiac’en indenfor de kommende 3 uger hvis teamet skal kunne hamle op med Porscherne.

Allan Simonsen og Farnbacher Loles Racing Porschen med nummer 89 kørte 1:54.102 i dagens sidste session, og med et super potentiale i den Porsche, er det simpelthen ikke godt nok at de roder rundt med tider der er 3 og et halt sekund langsommere end den hurtigste bil.
Nu må teamet bruge de kommende 14 dage til at finde et setup der virker for alle kørene på den bil, for potentialet har søsterbilen jo vist.

Daytona Prototypes klassen blev igen domineret af en BMW Riley, og denne gang var det Alegra Motorsports der var hurtigst med tiden 1:41.916 i sidste session.
Under formiddags træningen var det det dog Brumos Racing der var hurtigs med deres Porsche Riley med tiden 1:41.733.

Toppen af Daytona Prototype klassen er uhyggelig tæt, det skal blive spændende og se hvem der trækker det længste strå ved 24 timers løbet på Daytona senere på måneden.

Testen er nu slut, og herefter kan vi kun vente på "Rolex 24 at Daytona" weekenden skal gå i gang, det sker i dagene den 22. til 25. januar.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Allan Simonsen
  • Jan Magnussen
  • Daytona
  • 3 dages test på Daytona i denne weekend
  • Danica Patrick med i Daytona 24 timer
  • Daytona test - dag 1
  • Daytona test - dag 2
  •