Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am

Danica Patrick med i Daytona 24 timer

Grand Am 
06/01/09 

Det kvindelige islæt i den amerikanske Indy Car Series, Danica Patrick, får en ny chance i Daytona 24 timers løbet. Det er 3 år siden hun sidst deltog.
 

Danica Patrick som normalt kører i ICS, får efter en pause på et par år igen chancen for at køre i Daytona 24 timers løbet sidst på måneden. Det er hendes "gamle" team som nu opererer under et nyt navn, der har hyret hende.

Det er Childress-Howard Motorsports teamet, som igen har hyret den populære kører. Hun skal deltage sammen med så prominente navne som Andy Wallace og Rob Finlay ligesom hun også får selskab af NASCAR stjernen Casey Mears i teamet.

I år kører teamet med en Pontiac Crawford. Danica Patrick håber på et væsentlig bedre resultat denne gang. I 2006 måtte hendes daværende bil udgå med mekaniske problemer allerede inden halvdelen af løbet var kørt.

Dons

Læs mere om:
  • Andy Wallace
  • Danica Patrick
  • Daytona
  •