Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Swedish Touring Car Championship

2 kørere klar for Flash Engineering

Swedish
Touring Car
Championship 

05/01/09 
Yokohama

Flash Engineering har bekræftet deres 2 kørere til 2009 sæsonen. Udover Jan "Flash" Nilsson har man nu fundet den anden kører også.
 

Valget er ikke uventet faldet på Thed Björk, som har været sat i forbindelse med Flash Engineering flere gange. Dermed har Flash Engineering en chauffør til begge teamets BMW biler.

Fra teamets side er man meget positivt indstillet overfor Thed Björk.

Jan "Flash" Nilsson udtrykker det således:
"Jeg har haft en god kontakt med Thed siden han startede i STCC, og jeg ved at han er blandt de absolut hurtigste kørere i feltet. Thed forsætter vores tradition med at have topkørere ansat hos Flash Engineering."

Teamchef Johan Kvick er helt på linie med Jan "Flash" Nilsson:
"Vi har en strategi for de næste 3 år hvor vi skal arbejde med og udbygge det som vi allerede har opbygget. Vi ved at Thed vil passe godt ind i vores nye organisation og at han kan bidrage til at udbygge teamets position yderligere."

Selv siger Thed Björk:
"Jeg har en rigtig god fornemmelse for den kommende sæson. Det bliver sejt at få Jan - den mest erfarne kører i STCC - som teamkammerat. Vi har altid haft et rigtig godt forhold til hinanden. Både på og udenfor banen. Det håber jeg at vi kan drage stor nytte af i 2009."

Dons

Læs mere om:
  • Jan Nilsson
  • Thed Björk
  • Flash Engineering
  • Nyhed i STCC 2009 kalenderen
  •  
     

    Swedish Touring Car Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: