Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Green tror på mesterskabet

DTM 
04/01/09 

DTMDen engelske Mercedes-kører, Jamie Green har længe været udråbt som et meget stort talent. Men siden han hentede titlen i det europæiske Formel 3, er karrieren gået i stå. Og succes'en i DTM har ladet længe vente på sig. Men nu skal det være - siger han selv!
 

Efter 2008-sæsonen er der da også grund til at forvente lidt mere fra Greens side. Han var med i store dele af sæsonen som en potentiel mester men alt for mange fejl og problemer sendte ham til sidst ud af titelkampen, som i stedet blev udkæmpet mellem Paul di Resta og Timo Scheider, med tyskeren som den sejrende. "Jeg har opnået alt hvad der er, undtagen at vinde titlen - sejre, pole, podiepladser og konstant være i pointene," siger Green. I 2008 blev det til to sejre, og havde Mercedes staret lidt bedre ud kunne de måske have været foran. Sæsonen igennem var det dog Audi der havde den bedste og mest stabile racer.

Netop en god start er nøglen til succes. "Det er vigtigt at være hurtige i det første løb, at få det bedste ud af den nye racer lige fra starten. Vi var ikke så gode som vi kunne have været i forhold til forrige år og Audi var meget hurtige i begyndelsen. Vi fik til sidst indhentet det, men det var hårdt arbejde for alle kørerne i teamet," siger Jamie Green forud for sin femte DTM-sæson.

I slutningen af januar tager Mercedes på tur for at teste den nye 2009-racer.

Benji

Læs mere om:
  • Jamie Green
  •