Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 Euro

Carlin har kørerbesætningen klar

Formel 3 Euro 
04/01/09 

Den new zealanske kører, Brendon Hartley er klar til at tørne ud for Carlin Motorsport i den europæiske Formel 3-klasse. Han kommer fra en succesfuld sæson i den tilsvarende engelske klasse. Hartley bliver dermed Carlins vigtigste kort i den europæiske serie. De øvrige pladser er også ved at være fyldt ud.
 

Trevor Carlin er meget godt tilfreds med at have sikret sig et en kompetent kører for 2009. "Brendom er meget værdsat og vellidt i teamet. Han viste utrolig fart i det britiske Formel 3 sidste år og mod slutningen af sæsonen fremkom en ny modenhed og sikkerhed i hans kørsel, som jeg er sikker på vi vil se igen i det europæiske Formel 3 i 2009."

Carlin har derudover også bekræftet deres topnavn i det britiske Formel 3 hvor det bliver Daniel Ricciardo der bliver den fremtrædne kører. Han træder op i Formel 3 efter en succesfuld sæson i det europæiske Formel Renault mesterskab. "Daniel har indtil videre været fantastisk i test: han har været hurtig, konstant og faldt godt til i teamet. 2009 bliver hans første hele år i Formel 3, men jeg tror vi kan forvente nogle store præstationer af ham," siger Trevor Carlin.

Benji

Læs mere om:
  • Brendon Hartley
  • Daniel Ricciardo
  • Carlin Motorsport
  •