Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 3 Euro

VW slår sig sammen med Carlin

Formel 3 Euro 
03/01/09 

Carlin Motorsport, som hører til blandt de mest succesrige Formel 3-teams har nu valgt at skifte Mercedes motorerne ud med de tilsvarende fra VW.
 

Igennem de seneste år har Carlin været det centrale team for Red Bulls juniorkørere, og det bliver også tilfældet igen i 2009. Men i forsøget på at komme et skridt videre mod toppen er skiftet til VW blevet gennemført. Skiftet hos Carlin gælder både for deres indsats i det europæiske Formel 3 samt i den engelske serie.

VWs entre i Formel 3 har givet enkelte kontroverser, især med Mercedes som helst ikke ser en motor-krig bryde ud. Og i krisetider, som rammer motorsporten, er det nok heller ikke det som der er mest brug for. Generelt ligger de to motorer dog meget lige. Formel 3-sportens tredje store spiller på motorsiden, Mugen-Honda kunne begynde at ligne taberen i kampen, hvor flere nu skifter væk til enten VW eller Mercedes.

Benji

Læs mere om:
  • Carlin Motorsport
  •      ASETEK SIMSPORTS