Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Signature kontrakt til Mailleux

Le Mans
Series 

31/12/08 

Franck Mailleux har skrevet kontrakt med Signature
Franskmanden Franck Mailleux har skrevet kontrak med Signature om at køre med i hele Le Mans Series i 2009, og hertil også i 24-timers løbet på Le Mans. Teamet kommer til start i en LMP1 Oreca-Judd, som Franck Mailleux skal dele med Pierre Ragues.
 

23 årige Franck Mailleux har i 2008 kørt for Signature i Formula 3 Euroseries, hvor han blandt andet tog en sejr på Brands Hatch. Fra 2009 skal han køre en 650 hestekræfter stærk sportscar i Le Mans Series samt på Le Mans.

Det er virkelig et sats, at tage den unge franskmand ind i teamet. Hans motorsports karriere startede i 2006 hvor han kørte med i British Formula Renault Winter Series, og herefter hoppede han til Formula 3 Euroseries. Selvom han her er udråbt som et kæmpe naturrallent, vil jeg påstå at det er et sats at hoppe fra F3 til LMP1.

Franck Mailleux testede LMP1 raceren for Signature i begyndelsen af december. Denne test foregik på Paul Ricard banen, efter den test er teamet stadig begejstret for den unge franskmand, og nu har han altså fået kontrakt for 2009 sæsonen.

Franck Mailleux’s race debut for LMP1 teamet sker i begyndelsen af april hvor han skal køre med i Le Mans Series løbet i Spanien.
Inden da skal han deltage sammen med teamet i den officielle test weekend der afvikles på Paul Ricard.

Jeg glæder mig til at se om det unge team levere varen i LMP1, selvom det nærmest er i nådesløs kamp op imod diesel bilerne.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Franck Mailleux
  • Pierre Ragues
  • Signature
  •