Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Vinder Audi R15?

Le Mans 
29/12/08 

Le MansAudis nye håb til Sebring 12-timers løbet i marts måned og senere på året, selve Le Mans, er R15 TDI modellen. Når den at blive god nok til at vinde?
 

Audi har for ikke så længe siden meldt ud at man i 2009 kun vil deltage i 12 timers løbet på Sebring i marts måned og så selve Le Mans 24 timers løbet. Til gengæld kommer man med den nye R15 TDI model. Spørgsmålet er om den når at blive god nok til at vinde.

Spørger man Allan McNish, så er der ingen tvivl. R15 TDI vil vinde på Le Mans. Der er dog ingen garanti for at det bliver let. Peugeot var vil egentlig ret uheldig med ikke at vinde på Le Mans. På mange områder havde man en bedre bil i forhold til den nu pensionerede R10 TDI model fra Audi. Allan McNish anser det næsten for givet at Audi igen vil vinde.

"Jeg har endnu ikke kørt i bilen, men grunden til at jeg mener at vi igen kan vinde er, at Audi aldrig gør noget halvgjort."


Allan McNish tror på den nye Audi R15 TDI racer.
(Foto: Audi Motorsport)

"Når Audi deltager, så er det med en bil hvor holdbarhed og præstationer er gennemtestet. Det er bliver dog endnu mere vanskeligt i 2009 hvor der er regelændringer i forhold til de benzindrevne biler. Desværre bliver der kun 2 løb i år, efter at Audi har trukket sig fra Le Mans Series og American Le Mans Series. Men med den indstilling der er hos alle hos Audi, mener jeg at vi stadig kan vinde også med en ny bil" - slutter Allan McNish.

Dons

Læs mere om:
  • Allan McNish
  • Audi Sport North America
  • Audi Sport Team Joest
  • Le Mans
  • Sebring
  • 21/03/09 - Sebring - ALMS
  • 13/06/09 - Le Mans - Le Mans
  •