Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Trulli færdig hos Toyota?

Formel 1 
23/12/08 

Jarno Trulli har officielt 1 år tilbage af sin kontrakt med Toyota, men vedvarende rygter i Japan peger på at han måske er færdig hos teamet
 

Det er ingen hemmelighed at Toyota har investeret adskillige milliarder i deres Formel 1 eventyr, og det er heller ingen hemmelighed at eventyret langt fra har været så eventyrligt som Toyota havde håbet på.

Toyota har stadig en sejr til gode og som om det ikke var problematisk nok, så skal Toyota, ligesom alle de andre teams, tage hensyn til den økonomiske krise.
Dette gør Toyota, ifølge rygterne i Tokyo, ved at droppe deres udviklingsprogram for unge kørere hvori GP2 køreren Kamui Kobayashi blandt andet er en del af.
Kobayashi skal dog nok ikke bekymre sig synderligt over at Toyota måske dropper deres udviklingsprogram, rygterne sætter nemlig Kamui Kabayashi i det Formel 1 sæde der ellers var tiltænkt Jarno Trulli for 2009.

Trulli har ikke imponeret Toyota væsentligt i 2008 sæsonen, italieneren er som regel hurtig i kvalifikationen, men det halter med resultaterne når de røde lys slukkes. Trulli’s holdkammerat Timo Glock har flere gange været i stand til at køre lige op med italieneren, og dette skulle nu få Toyota til at hive stikket ud for Trulli der kom til Toyota efter et par år hos Renault teamet.

Toyota satser også stort på deres holdbarhed til næste sæson, teamet vil have 100 % holdbare biler;
”Vi havde en god bil i 2008, men næste år skal vi ikke smide gode point væk, på grund af en dårlig holdbarhed. Vi vil kæmpe om sejre og hvis man vil det skal bilen kunne holde, derfor arbejder vi hårdt på at gøre vores Formel 1 bil endnu mere holdbar til næste sæson”, udtaler Toyota’s teamchef Tadashi Yamashina.

Jacob Carsting

Læs mere om:
  • Jarno Trulli
  • Kamui Kobayashi
  • Timo Glock
  • Panasonic Toyota Racing
  •