Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

European Touring Car Cup

ETC Cup 2009 på Braga

European
Touring Car
Cup 

25/12/08 

FIA European Touring Car Cup 2009 vil blive afholdt på den knap så kendte racerbane Braga i Portugal. En bane som kan minde lidt om Padbord Park.
 

Løbet, som de sidste to år er vundet af Michel Nykjær, har FIA fastsat til at skulle finde sted den 17. oktober 2009 på ’Circuito Vasco Sameiro’ i Braga.

Banen er 2.980 meter lang og mellem 11 og 14 meter bred, og forholdsvis ny, da den eranlagt 1990. Den har indtil videre mest arrangeret nationale løb, men nu kommer den altså på den internationale kalender til næste år.

Næste sæson vil være femte gang ETC Cuppen bliver afholdt, første løb i 2005 var på Vallelunga, 2006 var på Estoril i Portugal, 2007 Adria i Italien og sidste år var Salzburgring.

Banens layout minder en del om vores egen Padborg Park, når man ser de fotos der ligger på banens hjemmeside. Det kan betyde, at de danskere som vælger at stille op i næste års ETC Cup, måske kan bruge en del af det set up de allerede har afprøvet på den sønderjyske bane.

Se Braga banens fotos og bane information her.

Selch

Læs mere om:
  • Braga
  •