Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Anmeldelser af bøger, spil, CD'er, m.m.

Le Mans 2008 på DVD

Anmeldelser 
25/12/08 

Kan du huske Le mans 2008 - racerløbet Peugeot skulle vinde?
Det franske team havde dog overset mindst en detalje, som vi danskere godt kunne have berettet om. Manden jeg taler om er selvfølge Tom Kristensen. der igen gjorde det umulige muligt.
 


(Foto: dukevideo.com)
Audi kom til Le Mans med en Audi R10 som vi alle vidste, var for langsom i forhold til Peugeot 908. Kvalifikationen bekræftede vores værste anelser, og Audi var lammetævet, og mange begyndte at frygte at Audi æraen skulle brydes i 2008.

Heldigvis gik det ikke så galt. Peugeot sprintede fra start og Audi halsede efter. Det lignede længe en ulige kamp, men efterhånden som timerne gik, kunne man fornemme at noget stort var undervejs. Uden at røbe det hele, kan jeg oplyse eventyret ender godt.
Et godt råd er at tanke kaffekoppen op inden DVD'en sættes på, for når først løbet starter kan du ikke løsrive dig fra det.

Alt den spænding som jeg her beskriver kan du se, eller gense, ved at købe Le mans 2008 DVD'en fra DUKE.
Gennemgangen af årets Le Mans vare ca. 1½ time, og DVD'en har katalog nummer 3753.
Prisen på DVD'en er 16.63£ +3£ i forsendelse.

Udover selve løbet er der en del on-board optagelse, hvor du får en fantastisk tur rundt på La Sarth, i et tempo du slet ikke troede var muligt.

Link til Le mans 2008 DVD'en.

Vejgaard

Læs mere om:
  • 15/06/08 - Le Mans - Le Mans
  •