Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

F1 test uden Force India

Formel 1 
22/12/08 

Når Formel 1 teamne genoptager deres testkørsler i januar måned, som forberedelse til 2009 sæsonen, bliver det uden de to kørere fra det indiske team Force India.
 

En talsmand fra Force India udtaler at teamet nok tidligt kommer ud til en test i marts måned.
Det sene testtidspunkt skyldes at teamet for nylig indgik samarbejde med McLaren Mercedes teamet, og derfor er der en del logistik og teknik der først skal på plads.

Force India's samarbejde med McLaren Mercedes indbefatter både motor, gearkasse, hydraulik, KERS samt enkelte chassiskomponenter - altså altsammen noget som McLaren Formel 1 teamet tester på i øjeblikket.

Teamets tyske kører Adrian Sutil indrømmer at det med at vente med at teste indtil marts er "et problem", og samtidig udtaler han:
"Men jeg kan ikke lave det om! Og hvis jeg skal være helt ærlig, er det bedre at teste med en god bil i marts, end med en dårlig i februar."

Med sæsonens første løb i Australien allerede i weekenden den 27. til 29. marts, er der ikke meget tid for Force India teamet og deres kørere til at teste med 2009 raceren nå den bliver klar!


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Adrian Sutil
  • Force India
  •