Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MC-Basen Super Challenge

Martin – Speed of Light vælger Fireblade

Super
Challenge 

22/12/08 

MC-Basen Super ChallengeSteven Tirsgaard og Steen Hansen kører Honda CBR 1000 RR Fireblade
Kørerne fra Martin – Speed of Light Steven Tirsgaard, Give og Steen Hansen, Herning, konstaterede i forbindelse med deres deltagelse i årets MC Basen Super Challenge, at de på deres 600 ccm maskiner ikke kunne følge med helt fremme i toppen af serien, hvorfor der skulle skiftes til 1000 ccm maskiner.
 

”Beslutningen om at skifte til den kraftige Honda CBR 1000 RR Fireblade var ikke svær efter prøvekørsler på Hungaroring i Ungarn på 2 stk Fireblade maskiner. Vi konstaterede hurtigt, at Honda maskinerne var utroligt lette at køre, og vi fandt os hurtigt til rette på motorcyklerne, og samtidig var vi meget imponerede over kraftoverskuddet,”siger Steven Tirsgaard og Steen Hansen samstemmende.


Steven Tirsgaard, Bent Lauritsen og Steen Hansen.
(Foto: TH Motorsport)

Samtidig var vi heldige med, at Pro Bike, Lystrup, ved Bent Lauritsen straks var med på ideen om, at vi skulle køre på Honda CBR 1000 RR Fireblade i 2009 via en kontakt fra teamets chefmekaniker Søren Bille.

Bent Lauridsen, Pro Bike, fik hurtigt lavet aftalen klar sammen med Honda, således vi kunne køre på Honda CBR 1000 RR Fireblade i sæsonen 2009. Vi er Bent meget taknemmelig for hans store hjælp til teamet.


Bent Lauridsen og Søren Bille.
(Foto: TH Motorsport)

Vi har fået Honda CBR 1000 RR racerne leveret, og langt med klargøring af racerne til den nye sæson, således vi kan komme ud og teste i det nye år.

Vi glæder os meget til at komme i gang med sæsonen 2009, hvor vi gerne skal med oppe forrest i feltet.

TH Motorsport
Martin – Speed of Light


Læs mere om:
  • Steen Hansen
  • Steven Tirsgaard
  •