Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Peugeot Sport Dealer Team opruster for 2009

DM Rally 
22/12/08 

Peugeot Sport Dealer Team vil fra årsskiftet blive drevet i et samarbejde med det midtjyske makkerpar Christian Jensen og Karl-Åge Jensen.
 

De to har siden 2004, drevet Subaru Rally Team DK sammen, det opløses nu og bliver en del af Peugeot Sport Dealer Team.

Udover teamets 207 super 2000 fra 2008 sæsonen, stiller teamet op i endnu en 207’er i samme trim. I praksis betyder det at Christian Jensen & Karl-Åge Jensen skal stå for driften af to potente Peugeot 207 super 2000 biler. Med dette nye tiltag er der lagt op til et brag af en DM serie i Rally.

Christian & Karl-Åge er glade og stolte af, at det store seriøse arbejde der er blevet udført i teamet de forgangne år, også har vakt begejstring og interesse hos Peugeot.

"- Vi ser det som et blå stempling af vort teams sportslige resultater og det partnerkoncept samarbejde vi igennem årene har udviklet, at Peugeot Sport Dealer Team med opbakning af Peugeot Danmark og Peugeot forhandlerne nu har valgt et 2 årigt samarbejde med os" - udtaler Christian Jensen.

Peugeot Forhandler Forening


Læs mere om:
 • Christian Jensen
 • Karl-Åge Jensen
 • Peugeot Sport Dealer Team
 • Subaru Rally Team DK
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS