Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Racing Box og Speedy køre begge Lola i 2009

Le Mans
Series 

20/12/08 

Selvom krisen kradser hårdt i mange bilfabrikker, og dermed mange motorsports teams, er der stadig nogen der har troen på fremtiden, heriblandt er Racing Box og Speedy Racing Team Sebah. De har begge offentliggjort at de hver kommer med to helt nye Lola B08/80 LMP2 racere i den kommende sæson.
 

Racing Box tror på fremtiden og har skiftet deres Lucchini Judd ud med to Lola B08/80 – Judd. Der er allerede sat navn på kørerne, den første bil skal køres af Matteo Bobbi, Andrea Piccini og Mike Hezemans. Den anden bil skal køres af Filippo Francioni, Andre Ceccato og Ferdinando Geri.

2008 blev ikke en god sæson for Racing Box på grund af homologerings problemer med deres Lucchini Judd der holdt dem ude fra 24 Hours of Le Mans og en del af Le Mans Series løbene. Det skal helt sikkert blive anderledes i 2009. Det er planen at de skal køre 24 timers løbet på Le Mans og hele Le Mans Series mesterskabet.
Deres sæson starter i begyndelsen af februar hvor de første test kilometer skal køres, og teamet satser også på at deltage i Le Mans Series testen den 8. og 9. marts 2009 på Paul Ricard.

Speedy Racing Team Sebah tror også på fremtiden, og de udvider teamet, hvilket betyder at de beholder deres Lola B08/60 Aston Martin LMP1, og har indkøbt to Lola B08/80 LMP2 - så det bliver et rigtig stort team.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Sebah Automotive
  • Speedy Racing Team
  •