Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault 2000 Europa Serie

Jokinen var hurtigst under Barcelona testen

FR 2000 EU 
19/12/08 

Formel Renault 2000 Europa SerieDen unge danske kører overraskede alt og alle, igen
Draco Junior Team kørte i går endnu en test forud for Formel Renault 2.0 sæsonene og danske Johan Jokinen viste påny at han besidder det talent, der skal til for at styre temaet mod en mesterskabssejr i 2009
 

Selvom Johan allerede tidligere på måneden havde sikret sig at hans talent var blevet bemærket på Valencia banen, og dermed fik sikret sin plads i teamet, har han efter testen i Barcelona atter overrasket alle med sin flotte præstation, som er en ægte mesterkører værdig.

Der var ca. 50 Formel Renault 2.0 biler til testen, deraf var der adskillige teams med et helt årtis erfaring i baggagen, men ikke desto mindre havde den unge kører ingen konkurrenter, som kom i nærheden af hans supertider, dette vakte i sagens natur stor begejstring i det nye italiensk-spanske team Draco Junior Team.


Johan Jokinen viste atter sit store talent i den anden test kørsel.
(Foto: Draco Junior Team)

Den anden nordiske kører i teamet er finske Daniel Aho, der også fik lavet en god test, der endte med et flot slutresultat på den 9. bedste tid.

Det giver det nye team et rigtigt godt udgangspunkt til den kommende sæson, og deres forventninger er naturligvis at de vil få en rigtig god sæson med de to nordiske kørere.

Draco Junior Team ejeren Adriano Morini siger:
"Det er første gang vi deltager i dette mesterskab og vi har været på banen med teams der har 10 års erfaring med sig. Ikke desto mindre satte vi den hurtigste tid af de knap 50 deltagende biler. Et tilfredsstillende resultat der rakte ud over vores forventninger og bevirker at vi ser meget optimistisk frem til sæson 2009."

Henrik Bess

Læs mere om:
  • Daniel Aho
  • Johan Jokinen
  • Draco Junior Team
  • Johan Jokinen til Draco Junior Team i 2009
  •