Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Stefano D’Aste droppet

WTCC 
18/12/08 

Efter at Proteam motorsport for kort tid siden annoncerede at de havde gentegnet deres ”faste kører” har de nu meldt ud at han er droppet.
 

Det er ikke mange dage siden, at italienske Proteam Motorsport fortalte, at de havde gentegnet Stefano D’Aste i teamet med henblik på 2009 sæsonen. Nu er der dog kommet en ny meddelelse fra teamet som lyder på at samarbejdet og kontrakten er ophævet.

Det viser sig nu at teamchef Valmiro Presenzini og Stefano D’Aste ikke kunne blive om de sidste detaljer i aftalen, og at der derfor ikke bliver noget samarbejde. Valmiro Presenzini oplyser i en ny pressemeddelelse følgende:
”Vi har modtaget nogle uventede forespørgsler fra Stefano’s management! Forespørgsler som ikke tidligere har været diskuteret, og dem er jeg ikke i en position til at acceptere. Derfor er det med beklagelse, at jeg har været nød til at afvise aftalen” - fortæller Presenzini og forsætter - ”vi forhandler i øjeblikket mede flere forskellige kører og forventer at kunne afsløre vores nye ’line-up’ snarest.”

Selch

Læs mere om:
  • Stefano d'Aste
  • Proteam Motorsport
  • Stefano D’Aste forsætter hos Proteam Motorsport
  •