Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Stefano D’Aste forsætter hos Proteam Motorsport

WTCC 
16/12/08 

Proteam Motorsport har allerede annonceret at Stefano D’Aste vil køre sin fjerde World Touring Car Championship sæson for det italienske team.
 

Stefano D’Aste, der denne sæson blev nummer tre i ’Independents Trophy’ i WTCC serien vil forsætte i serien i næste sæson. D’Aste har kørt for teamet i 2005, 2006 og i 2008.

Teamchef Valmiro Presenzini fortæller om aftalen:
”Jeg har stor beundring for Stefano og jeg anser han ligesom VORES kører. Det tog ikke meget eftertanke at forlænge vores aftale i næste sæson og vi kigger i øjeblikket på nogle kandidater som hans team kammerat.”

Stefano er måske mest kendt for at udeblive i løbet på Macau i protest over en straf, som udelukkede ham fra andet heat tidligere på året. Straffen blev tildelt efter en alvorlig episode hvor SEAT køreren Tiago Monteiro også var involveret.

Selch

Læs mere om:
  • Stefano d'Aste
  • Proteam Motorsport
  •