Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Fisichella og Sutil bliver hos Force India

Formel 1 
15/12/08 

Beslutningen har været længe undervejs, og flere gange har Force India teamejer Vijay Mallya både været i tvivl og har udsat afgørelsen, men nu er den truffet:
Giancarlo Fisichella og Adrian Sutil fortsætter som kørere i teamet i 2009.
 

Grunden til både de mange udsættelser fra Vijay Mallya's side, og de mange spekulationer om hvem der skulle køre for Force India teamet i 2009, skylde at teamet netop har skiftet motorsamarbejdspartner fra Ferrari til McLaren/Mercedes Benz.


Giancarlo Fisichella fortsætter i Force India teamet den kommende sæson, hvor han igen bliver teamkollega med Adrian Sutil.
(Foto: Force India)

Det havde været forventet at den nye motorsamarbejdspartner måske ville lægge pres på Force India teamet, for at få en af deres egne kørere ind i teamet - her tænkes i første omgang på de to DTM kørere Gary Paffett og Paul di Resta.
Men for Vijay Mallya har det været meget vigtigt at fortsætte med de to samme kørere, som teamet havde i deres første sæson, for at kunne fortsætte udviklingsarbejdet i teamet mest effektivt. Af samme årsag blev også Vitantonio Liuzzi's testkører kontrakt forlænget.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Adrian Sutil
  • Giancarlo Fisichella
  • Vitantonio Liuzzi
  • Force India
  •