Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Honda Pro Cup 2000 cc

Dansker Thailandsk mester for 6. gang

Honda Pro Cup
2000 cc 

15/12/08 

De to danskere Jack Lemvard og Thomas Raldorf var i den forgangne weekend igen på banen, til årets sidste løb i den serie som kaldes Honda Racing Fest.
 

Jack Lemvard kørte i tidtagningen, sin Honda Civic One Make Race Car rundt på Bira banen uden for Pattaya, i tiden 1:14,81 som er ny banerekord for denne klasse og kørte sikkert i begge løb, hvor han kørte l 2 anden pladser hjem, hvilket var nok til at vinde det Thailandske mesterskab, i klassen.

Thomas Raldorf kørte med i Honda Procup klassen, hvor han førte klassen inden weekenden, med 3 point ned til nummer 2 Khun Kajohnsak. Thomas havde store problemer med sit set-up af undervognen i tidtagningen, hvor han kun kørte sig ind på en 7. plads.

Med lidt hjælp fra mange andre teams med reservedele, og en "Race engineer" fra "Tein Race Suspension", fik de bilen til at kører nogenlunde inden første løb, hvor Thomas fik kørt sig frem til en 3. plads.

Til finale heatet, fik undervognen nogle flere justeringer, og så var den "lige i øjet", og Thomas tog starten fra sin 3. plads, og kørte "sikkert" sejren hjem, selv om hans motor fik lidt problemer på de sidste 5 omgange.
Dermed vandt Thomas Raldorf både 5. afdeling i B-Klassen og "Overall", plus fik nok point, til at vinde sit 6. Thailandske mesterskab, denne gang i en touring car, hvor de første 5 mesterskaber, er blevet vundet i en go-kart.

Italkart (Thailand) Co., ltd.


Læs mere om:
  • Jack Lemvard
  • Thomas Raldorf
  • Bira
  •