Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault 2000 Europa Serie

Val de Vienne test - dag 2

FR 2000 EU 
08/03/02 

Formel Renault 2000 Europa SerieTeam Racing Denmark fortsatte i dag testkørslerne på Val de Vienne banen i Frankrig, som optakt til den kommende sæson i Formel Renault klassen, hvor teamet i år også deltager i Euro serien.
 

Dagens test blev kørt med to kørere, Tom Keller samt en ny kører i teamet, og blev afviklet i strålende sol og med temperaturer over de 20 C.

Testen forløb problemfrit for begge kørere, og det blev til mange omgange på den 3,7 km. lange bane.
Dagen igennem blev der testet forskellige setup, og de hurtigste tider blev sat umiddelbart før middag. Sidst på dagen var temperaturene blevet for høje til at tiderne kunne presses yderligere ned.


Tom Keller
(Foto: Racing Denmark)

Tom Keller udtalte efter dagens test:
"Det var rart med en dag uden problemer, og hvor vejret holdt tørt. Dagen igennem fik vi forbedret vores setup, og vi fik kørt rigtig mange kilometer og sluttede med nogle fornuftige tider. Det er blot ærgeligt at vi tester på en bane som ikke indgår i årets løbsserie."

Teamet pakker nu sammen for denne gang, og tager hjem til Danmark for at gøre racerne klar til at komme på udstilling i Bella Centret i næste uge.


(Foto: Racing Denmark)

Team Den Blå Avis

Læs mere om:
  • Philip Andersen
  • Tom Keller
  • Racing Denmark
  • Val de Vienne
  •