Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car SP4

Vesti's Supra 'Widebody' racer tager form

Special Saloon Car
SP4 

12/12/08 

Der bliver arbejdet på højtryk i karrosseriværkstedet hos Vesti Motorsport, hvor en Toyota Supra i øjeblikket er ved at forvandle sig fra almindelig gadebil, til en ekstrem bred baneracer - ikke just nogen lille opgave for Peter Vesti og hans hjælpere.
 

Med tanke på at man kan købe et færdigt skærm og spoilerkit til Supra'en, skulle det være en hurtig opgave at gøre den godt 'bred-røvet', men opgaven er ikke helt så ligetil, og der gik mange timer med bortskæring af gamle karrosseridele, montering samt ikke mindst tilpasning af de nye dele, før Supra'en kom til at se ud som på billedet herunder.


(Foto: Vesti Motorsport)

Pasformen på de nye dele var ikke alt for imponerende, og slet ikke når man samtidig ville ud på maksimal bredde, så Peter Vesti samt hans hjælpere har både 'tryllet, hekset og svedt' under ombygningen, som du kan følge i billedserien.


Det gør lidt ondt når man lige sætter pladesaks og mejsel i en fin bil første gang!
(Foto: Vesti Motorsport)

Sideløbende med udbygningen af den sølvfarvede Supra, har den gamle racer - Det Gule Lyn - været på rullefelt.
Her viste effektmålingen, at der stadig er godt med kræfter i den gamle racer: 590 hestekræfter samt et moment på 728 Nm.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Peter Vesti
  •