Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Baner

Padborg Park ser lyst på 2009

Baner 
11/12/08 

Finans krisen er jo også godt for noget: husleje, benzin, og fødevare bliver billigere og ikke at glemme så blev renten nedsat, godt nok bliver der ikke solgt særlig mange nye biler i øjeblikket.
 

Dette skyldes ikke kun krisen, for regeringen var sløve med at fortælle hvordan den varslede afgiftsnedsættelser på biler skulle finde sted, og det viser sig først at ville slå igennem i 2015, og så er den bil vist død.
Nu får autoværksteder travlt med at vedligeholde vores gamle bilpark, lønningerne holdes i ro så eksporten for bedre vilkår, og rigtig mange virksomheder har haft så travlt med at efterkomme den store efterspørgsel på deres produkter at de har glemt at tjene penge.
Den sidste store fordel ved en krise er at alle for tid til at tænke sig om og snyltere som opkræver store gebyrer i forsikringer og afgifter for vores sport vil få det rigtig svært, og det var vist også på tide.

Så hvis ikke du står med et belånt ejendomsimperium eller værdiløse Bagger aktier ser 2009 faktisk ikke så skidt ud. Og for at vi kan race videre vil Tom Pedersen fra Padborg Park om kort tid komme med en nyhed til Dem der vil køre billig Race med en rigtig sjov racerbil.

Padborg Park
Jens Enemark


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • Padborg Park igangsætter generationsskifte
  •