Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Loeb på vej mod Formel 1?

Formel 1 
12/12/08 

Efter Sebastien Loebs test for Red Bulls Formel 1-team, har det sat skub i rygter og tanker om det ikke ville være en ny udfordring for franskmanden der igennem de seneste år har vundet alt hvad der kan vindes i WRC. Selv er han ikke afvisende om at gå i retning af Formel 1. Der er dog ét enkelt problem!
 

Og det hans alder! 34 år - og når man kigger på den nuværende personalepolitik i Formel 1, så er 34 år alt for gammelt til Formel 1. Ikke mindst når man kigger på Red Bulls eget guldæg i Sebastian Vettel - som i år rundede 21 år! Efter testen i Barcelona var der dog mange der lagde mærke til at franskmanden ikke var helt uden evner i en Formel 1-racer. "Teamcheferen mener at jeg er for gammel, men mentalt er jeg ikke: alderen vil ikke være en hindring for mig. Med et testprogram i 2009 vil jeg kunne køre med i Formel 1 i 2010," siger han.

Og mon ikke det er ved at være tid til at prøve noget nyt? Sebastien Loeb har også erfaring fra Le Mans hvor han kørte for Pescarolo Sport.

Benji

Læs mere om:
  • Sebastien Loeb
  •