Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2 Asia Series

Dubai - race 2 blev aflyst

Grand Prix 2
Asia Series 

07/12/08 

Dubai fik natten til søndag, sig en gevaldig våd oplevelse og det betød at alle søndagens løb i åbningsweekenden måtte aflyses på grund af de store vandmængder på banen.
 

Lyder det som et deja-vu ? Jo, sidste år var der også kvaler med vand på banen, dog ikke i selve løbsweekenden men i dagene op til løbet var de omkring liggende indfaldsveje til banen blevet oversvømmet på grund af store regnmængder, hvilket betød at ikke alle teams nåede frem til testdagenes kørsler.

I år gik det ud over søndagens løb, de store regnmænder leverede så meget vand at både GP2 og Speedcar er blevet aflyst - Billederne herunder taler vist for sig selv - Måske skulle der tænkes lidt over disse vejrsituationer til den fremtidige sæson, det skulle jo næppe ende med et kedeligt hattrick.


Race aflyst i Dubai.
(Foto: GP2 Series Media)


Race aflyst i Dubai.
(Foto: GP2 Series Media)

Henrik Bess

Læs mere om:
  • Dubai Autodrome
  • 04/12/08 - Dubai Autodrome - Speedcar Series
  • 06/12/08 - Dubai Autodrome - Grand Prix 2 Asia Series
  •