Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Toyota forbliver i Formel1

Formel 1 
07/12/08 

Det har ganske givet løftet mere end ét øjenbryn hos Toyota da Honda med øjeblikkelig virkning trak sig fra Formel 1. Selv venter Toyota dog at forblive i serien.
 

Hondas exit har skabt løftede øjenbryn og panderynker hos mange. Hos Toyota var det med en vis overraskelse at det skete. Alligevel forventer man hos Toyota at man vil forblive i Formel 1 indtil videre. Der er i hvert fald ingen planer om at trække sig i øjeblikket.

Men som alle ved er Formel 1 en dyr sport. Toyota har allerede brugt ufatteligt mange penge på Formel 1 deltagelsen, og er da også indstillet på besparelser. Det undersøges i øjeblikket sammen med de andre medlemmer af FOTA, hvordan deltagelsen kan gøres billigere. Der bliver kigget på mange forskellige forslag - også forslagene fra især Max Mosley og FIA.
Toyota har dog meldt ud for en god måneds tid siden, at standardmotorer ikke er vejen frem for dem, men måske kan det blive enden af det - på den ene eller anden måde.

Dons

Læs mere om:
  • Panasonic Toyota Racing
  •