Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Pantano føler sig skubbet udenfor

Formel 1 
05/12/08 

Giorgio Pantano leder med lys og lygte efter et sæde i et Formel 1 team, men tilsyneladende vil ingen have ham ind i et team.
 

Giorgio Pantano føler sig skubbet ud på et sidespor, bandlyst, blacklistet og meget mere efterhånden. Jagten på et sæde i Formel 1 har hidtil været forgæves. Det er ellers ikke resultater han mangler.

Som han selv siger så mangler der absolut intet på hans CV. Ikke alene har han tidligere kørt i Formel 1 for det daværende Jordan team, men han har også adskillige mesterskaber på CV'et, senest et GP2 mesterskab. Grundet den manglende interesse for hans person, føler han sig kørt ud på et sidespor og er meget isoleret.

"Tager man ikke kontakt til en masse mennesker, så er der ingen interesse for én, det er sådan at jeg føler det lige nu. Jeg føler mig afskåret fra Formel 1."

"For nogen dage siden ringede jeg til Bernie Ecclestone for at bede om råd og hjælp. Han er stort set den eneste som har behandlet mig godt. Han kunne ikke hjælpe mig her og nu, men lovede at når han hørte om at der skete noget, så ville han kontakte mig. De eneste reelle muligheder lige nu er hos Toro Rosso og Honda. Men det er som om at jeg ikke får en ligeværdig behandling."

"Kunne jeg i det mindste bare få en reel test, så jeg kan vise mit værd og erfaring, så vil jeg være noget et langt stykke af vejen. Men det skal være en test hvor er alt er sat op til en reel vurdering af mine evner og talent. Jeg føler selv at jeg har 6 - 7 år som topkører i mig endnu. Desværre er det sådan i dag, at med talent alene når man ikke ret langt. Der skal være rigtig mange med i en aftale også."

Dons

Læs mere om:
  • Giorgio Pantano
  •      ASETEK SIMSPORTS