Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Speedcar Series

Sæsonstart i weekenden

Speedcar Series 
05/12/08 

- for Speedcar Series
Sidste vinter så en ny serie dagens lys. Netop nu er man i gang med de sidste forberedelser til seriens anden sæson som starter i denne weekend
 

Speedcar Series har formået at overleve sin første sæson og tager i den kommende weekend hul på sin anden sæson. Det sker under varme himmelstrøg i Dubai. Serien er begyndt at tiltrække flere kendte og prominente navne.

Når startlamperne bliver aktiveret i den kommende weekend i Dubai, står der 7 teams og 14 biler klar på den varme asfalt. Speedcar Series har i denne sæson flere nye men kendte navne med i feltet.

Ser vi lidt på teamnavnene, er der en del kendte navne med. Fra sidste sæson deltager igen Phoenix Racing som mange nok kender fra især DTM, men som også deltager i FIA GT mesterskabet og på Le Mans. Genganger er også et team fra De Forenede Arabiske Emirater - Union Properties. De nye navne i denne sæson er både kendte og ukendte. Igen et lokalt team - Continental Circus, Durango som vi kender fra især Formel 3000 og GP2 serierne, HPR fra England med support fra AF Corse (FIA GT), JBM fra Monaco og endelig Palm Beach Racing fra USA.

På kørersiden er der allerede mange kendte navne blandt deltagerne. Der mangler dog stadig de sidste aftaler, men blandt navnene på den foreløbige kørerliste, finder vi blandt andet følgende kørere:
Sidste sæsons vinder Johnny Herbert samt Jean Alesi, Heinz Harald Frentzen, Stefan Johansson, Vitantonio Liuzzi, Gianni Morbidelli and Jacques Villeneuve. Og som tidligere nævnt, så starter serien sin anden sæson i weekenden i Dubai.

Dons

Læs mere om:
  • Dubai
  •      ASETEK SIMSPORTS