Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24H Series

Stefan Kaas Racing Team deltager i 24h Dubai

24H Series 
04/12/08 

Efter en vel overstået 2008 DEC sæson deltager Stefan Kaas Racing Team den 9. og 10. januar 2009 i 24 timers løbet i Dubai. Den ene af teamets 2 BMW Mini Challenge 2008 racere er sammen med adskillige paller reservedele m.v. pakket i en container og er nu på vej med skib til Dubai, med forventet ankomst til Dubai i starten af det nye år.
 

Kørerne bliver DEC kørerne Jens Larsen, Niels Borum og Christian Daluiso, som alle kørte i teamets Mini'er i DEC sæsonen 2008. De søger efter endnu en kører, der enten bliver en engelsk kører med erfaring fra 24 timers løb eller en erfaren dansk kører, hvem af dem det bliver, er dog endnu ikke faldet helt på plads.


(Foto: Stefan Kaas Racing Team)

Teamet bliver bakket op af et hold af erfarne teknikere med tidligere DTC teamchef Lars Vendelbo fra Autoforum Racing Team Silkeborg i spidsen. Lars bliver desuden reservekører i Mini'en, hvis en eller flere af de øvrige kørere skulle blive forhindret under opholdet i Dubai og det er nok ikke noget dårligt valg, da Lars i sidste DEC løb var gæstekører i den ene af Mini'erne og var med til at køre den frem til en flot 2. plads i klassen.

”Det bliver en helt fantastisk oplevelse og vi glæder os alle til at deltage i et så markant og stort løb, som 24h Dubai nu engang er”, udtaler Niels Borum til Motorsporten.dk. ”Vi er spændte som små børn der glæder sig til juleaften og er samtidig stolte over, at vi er det eneste danske team blandt de ca. 75 teams, der har tilmeldt sig 24h Dubai”, fortsætter han.


(Foto: Stefan Kaas Racing Team)

Stefan Kaas Racing Team har haft en hel DEC sæson til at teste de 2 nye Mini'er, som efter et par børnesygdomme i de første løb viste sig at være både hurtige og driftssikre racerbiler. Teamet stiller også op med bilerne i DEC i 2009, så teamet får masser af racerløb at se frem til i det nye år.

Stefan Kaas Racing Team


Læs mere om:
  • 10/01/09 - Dubai Autodrome - 24H Series
  •