Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault 2000 Europa Serie

Val de Vienne test - dag 1

FR 2000 EU 
07/03/02 

Formel Renault 2000 Europa SerieTeam Racing Denmark fortsætter testen i Frankrig
Efter i går at have afsluttet en tredages test på Magny Cours banen, så er teamet i dag rykket ned til den 3,7 km. lange Val de Vienne banen, hvor de har testet siden frokost.
Igen i dag er det Philip Andersen, Tom Keller og den nye 3. kører der tester.
 

Dagens test er foregået i køligt og fugtigt vejr, og dagen igennem har der været flere afbrydelser i træningen, da mange kørere var en tur uden for banen.

Forud for testen udtalte Tom Keller fra Luxemburg:
"Det er en stor fordel for os, Philip Andersen og mig, at vi har testet på denne bane tidligere. Dels så kommer vi hurtigt ind i rytmen på banen og dels så har vi en grundsetup fra sidste år at arbejde videre på."


Tom Keller
(Foto: Racing Denmark)

For teamets nye kører er det første gang han er her på banen, men han fandt hurtigt en god rytme, og begyndte at køre helt fornuftige tider, og hen mod slutningen af dagens test, så var hans tider tæt på de to "lokal kendte" køreres tider.

Sidst på dagen var Philip Andersen så uheldig at køre af banen, og turen ud i gruset fik desværre alvorlige følger for hans motor.
Teamet er i øjeblikket ved at fremskaffe en anden motor til hans racer, og de forventer at han bliver køreklar til morgendagens test.

Der deltog ca. 15 Formel Renault racere i dagens test, men da der ikke var officiel tidtagning, så kendes de indbyrdes placeringer ikke, men tydeligt var de og at Michel fra RedBull teamet var hurtigst med tiden 1:39,8.

Dagens tider i Team Racing Denmark:

Tom Keller1:40,2
Philip Andersen-
3. kører1:42,7
For Tom Keller udviklede dagen sig positivt, og han ser frem til morgendagens test her på banen.

Fredag køres der 5 X 30 minutter, og så er det slut med testkørslerne for denne gang.

Team Den Blå Avis

Læs mere om:
  • Philip Andersen
  • Tom Keller
  • Racing Denmark
  • Val de Vienne
  •