Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Sportscar racing

Mansell tester for Ginetta-Zytek

Sportscar racing 
03/12/08 

Den tidligere Formel 1 verdensmester Nigel Mansell og sønnen Leo Mansell har igen været ude og teste en Ginetta-Zytek LMP1, denne gang på Valencia banen i Spanien. Det er ikke første gang at Mansell duo’en tester i en sportscar i år, allerede i juli var de ude og teste en Lola-AER B06/10.
 

Nigel og Leo Mansell har denne gang testet en Ginetta-Zytek LMP1 for STRAKKA Racing, testen inkluderede også kørerne Nick Leventis og Peter Hardman.

Inden Nigel og Leo Mansell kørte ud på Valencia banen i LMP1 bilen, prøvede de begge banen i en lidt mindre Ginetta G50 for at venne sig til banen. Efter kort tid var de dog begge klar til Zytek prototype raceren.

Nigel Mansell sagde efter testen at han virkeligt havde nydt hvert minut i LMP1 raceren, og Zytek'en mindede ham meget om hans tid i Formel 1.
Helt uofficelt blev der målt tider, og efter sigende var Leo hurtigere end Nigel Mansell.

Der er endnu ikke noget nyt om hvad disse test skal føre med sig, og om vi kan forvente at se en eller flere Mansell’s i en Le Mans Serie racer i år.
Da der blev testet i juli var planen at de to skulle have været med i Petit Le Mans, men den plan skred.

Nu fortsætter testen for Zytek, og det kan da kun betyde, at vi skal se mere til karismatiske Nigel Mansell.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Leo Mansell
  •