Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Volkswagen Polo Cup Tyskland

ADAC Polo Cup deltagerne 2009 præsenteret

Polo Cup - DE 
03/12/08 

ADAC Polo Cup er en populær begynderklasse i Tyskland, hvor den er forbeholdt de unge talenter på vej frem. I 2008 sæsonen var der igen flere skandinaviske deltagere i klassen, to danskere og to svenskere, men hvordan ser det ud til 2009?
 


Polo Cup kørerne gjorde reklame for sig selv og klassen på indendørsbanen på Essen Motor Show.
(Foto: Motorsporten.dk)

Der bliver igen i 2009 skandinavisk deltagelse i ADAC Polo Cup, ved klassepræsentationen på Essen Motor Show var der nemlig to svenske kørere på plads.
Det var 17 årige Sandra Oscarsson, der i år deltog i det svenske JTCC mesterskab i en SEAT Leon for Danielsson Motorsport.
Samt 19 årige Marcus Fluch der i 2008 kørte en VW Golf i JTCC mesterskabet for ab.g.persson Motorsport, hvor han sluttede mesterskabet på 2. pladsen.


Nogle af ADAC Polo Cup kørerne til 2009 sæsonen blev præsenteret på Essen Motor Show.
(Foto: Natascha Theisen)

I 2009 skal både Sandra Oscarsson og Marcus Fluch køre ADAC Polo Cup for Team caWalli.

Mens de to første svenske kørere nu er på plads, går det mere trægt med udmeldingerne fra de danske kørere, som i denne sæson var Thor Qualmann og Kennie Frydkjær Jensen, der sluttede mesterskabet på henholdsvis nummer 4 og 14.


Kommer der dansk deltagelse i ADAC Polo Cup i 2009?
(Foto: Motorsporten.dk)

Det forlyder at Kennie Frydkjær Jensen arbejder på endnu en sæson i ADAC POlo Cuppen, mens det er uvist hvad Thor Qualmann's planer er i øjeblikket.
Om der kommer yderligere unge danske talenter med i klassen kan der endnu kun gættes på, men uden at have været med til 'udtagelsen', er det nok tvivlsomt.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Kennie Frydkjær Jensen
  • Marcus Fluch
  • Sandra Oscarsson
  • Thor Qualmann
  • Essen Motor Show 2008 - et mekka for bilfreaks
  •